Familieopstellingen

Blijf je steeds tegen de dezelfde dingen aanlopen, zit je vast in bepaalde patronen, of spelen er zaken in je familie waar je anders mee om wilt gaan? Dan is een familieopstelling misschien iets voor jou.

In een familieopstelling krijg je op een diepere laag helderheid en inzicht op een thema waar je mee zit. Je ervaart waar het in de kern om draait.  Wil je meer weten over familieopstellingen? Kijk eens op: https://www.ivsw.nl/aanbod/familieopstellingen

Ik geef regelmatig workshops familieopstellingen in de weekenden. (zie agenda) Heb je interesse om ook mee te doen? Stuur me even een bericht per email.

 

 

Expeditie-Ik traject

Het traject bestaat uit:

  • 10 dagdelen training in: inzicht, groei en ontspanning.
  • 4 tot 10 keer individuele therapie of coaching: voor jouw unieke hulpvraag.

Heb je het idee dat je overspannen bent? Te veel stress ervaart? Burn-out klachten hebt of herstellende bent van een burn-out en wil je niet terugvallen in je valkuilen?

Dan is dit traject iets voor jou.

Klik door

Voor meer informatie:

Binnenste Buiten


Wandelcoaching met haptonomie als basis. Een frisse neus, een frisse blik en voelbaar in beweging. Al wandelend in de buitenlucht kom je mentaal ook makkelijker in beweging. Gedachten en gevoelens gaan als vanzelf weer stromen waardoor je meer helderheid en rust in je hoofd krijgt.

Team Vitaal

Jouw team een vitale boost. Daar gaan we voor! Met een afgestemde en ervaringsgerichte training. Balans, veerkracht en samenwerking staan centraal. Vitaliteit wordt tastbaar, voelbaar en concreet. Deze training geef ik samen met Marcel Boomsma. www.haptonomie-en-meer.nl

Boomsma & De Deugd. Experts in Balans en Verbinding.

Voelbaar in Beweging

Samen met haptonomie maatje Marcel Boomsma verzorg ik de workshop Voelbaar in Beweging. Het is een unieke ontdekkingsreis. Beïnvloeden beweging en gevoel elkaar? Ervaar het zelf! Met maximaal 12 deelnemers op een mooie locatie in de buitenlucht. 

 

Go with (your own) flow

Ook deze workshop verzorg ik samen met Marcel Boomsma. Ideaal voor groepen, bedrijven en teams. Je wordt uitgenodigd je eigen beweging in te zetten, maar ook de beweging van de ander! In deze voortdurend wisselende dynamiek ontstaat er pas echt flow, voor iedereen. Deze workshop kan bij uitstek in de buitenlucht. Denk ook aan strand of bos.

 

Vitaal met haptonomie (op het werk)

Doelgroep: medewerkers binnen zorggerelateerde beroepen en beroepen met een hoge fysieke belasting in het algemeen. Je tempo van werken met de ander, is mede afhankelijk van het tempo en de mogelijkheden van de ander. Het hoort ook absoluut bij de taak van bijvoorbeeld een verzorgende om degene die je verzorgt zoveel mogelijk zelf laten bewegen! Geen enkele werk-/ of tijdsdruk mag daar invloed op hebben. Leren schakelen van (solo) actie op tempo (vanwege de werk/tijdsdruk) naar vertragen en samenwerken is dan ook van wezenlijk belang en absoluut noodzakelijk voor een medewerker in de zorg. Daarnaast komt het de eigen vitaliteit ten goede, maar ook die van de ander. We laten het je graag ervaren!

 

Workshop/Training op maat?

Liever een workshop of training op maat? Neem even contact op, dan bespreken we graag je wensen.

 

Meer weten?  Bel 06 386 062 45 of mail naar deugdp@xs4all.nl