Cliëntervaringen

"Samen met Peter voelbaar in beweging gegaan.

Voor mij een zoektocht naar meer te kunnen voelen in vertrouwen, en mijn angsten aan te gaan.

Peter is een heel prettige persoonlijkheid waar ik me heel snel bij op me gemak voelde, ondanks alle kwetsbare situaties die in de sessies naar voren kwamen.

Peter was vanaf het begin heel open en duidelijk over de werkwijze. Dat je soms zonder kleren (wel ondergoed) aangeraakt zou worden. Juist die kwetsbaarheid en vertrouwen maakte dat door de sessies/behandelingen patronen helder werden. Heel bijzonder om te ervaren dat door dit soort sessies in aanraken en voelen ik stappen heb kunnen maken in mijn proces, en te ervaren dat de angsten nog wel aanwezig zijn, maar dat ik nu weet dat ik ze in vertrouwen los kan laten".

 

"Je hoeft het niet alleen te doen. Dat is nu wel heel duidelijk en het was me zeker niet alleen gelukt. Dus Peter bedankt voor dit mooie avontuur."

“In verband met een langdurige rugblessure (hernia, ruginstabiliteit) doorverwezen naar haptotherapie. Deze sessies hebben mij heel erg geholpen door weer de balans in m'n lichaam te vinden en de rust om verder te werken aan het herstel. Is absoluut van toegevoegde waarde geweest en heeft het herstel bevorderd. Erg prettige sessies die ik iedereen zou aanraden, ook bij andere behoeftes. Geeft je weer een prettig gevoel met je lichaam en leert je zelfs om meer van jezelf te ontdekken. Marc”

"Vaak heb je een duwtje in de goede richting nodig en weet je niet precies waar je klachten vandaan komen. Maar als je merkt dat je jezelf niet meer bent en fysieke klachten de overhand gaan nemen moet je actie ondernemen. Ik kwam in contact met Peter en had het gevoel dat dit voor mij zou kunnen werken. Na fysiotherapie, kinesiologie, chiropractie en meer, moest ik wel mijn scepsis opzij zetten maar dat is met behulp van Peter gelukt. Meer in contact met jezelf en inzien waar knelpunten zitten door een spiegel voor te houden in combinatie met fysieke oefeningen. Balans, naar jezelf kijken en loslaten. Iets was mij altijd erg veel moeite kost. En inzien dat je jezelf mag zijn met al jouw eigenschappen. Dit maakt jou tot wie je bent en dat is goed. Heb mezelf als het ware opnieuw uitgevonden en dat is heel erg fijn. Het helpt me zowel prive als zakelijk".

Meer weten?  Bel 06 386 062 45 of mail naar deugdp@xs4all.nl